Site Overlay

Hoe herken ik een echte parel?

Als het om natuurlijke parels gaat, zijn de parels die het meest waardevol zijn, die welke in het wild worden gevonden, zonder enige kunstmatige behandeling. De echte zijn gemakkelijk te herkennen, want ze hebben een ronde vorm en de kwaliteit van de parels wordt bepaald door de manier waarop ze gekweekt worden en de manier waarop ze behandeld worden.

Natuurlijke parels worden niet gekweekt. Zij worden in het wild gevonden en worden het meest gewaardeerd. Hoe meer de oester gevoed wordt, hoe meer de parel groeit. Als hij niet genoeg gevoed wordt, groeit de parel niet.

In een gekweekte parel wordt de oester gevoed met een vloeistof die “oplossing” wordt genoemd. Deze oplossing wordt “oplossing” genoemd omdat het een elektrolytoplossing is.  

Hoe worden natuurlijke parels gevoed

De oester moet worden blootgesteld aan water. De oester moet ten minste drie keer per week in het water zijn. Als de oester niet aan water wordt blootgesteld, zal er geen parel groeien. Het water moet schoon zijn. Er zitten veel chemische stoffen in leidingwater die de oester ervan kunnen weerhouden een parel te kweken. Als de oester goed gevoed wordt, lang genoeg in het water ligt en aan schoon water wordt blootgesteld, zal de parel groeien. De parel zal in een paar dagen tot een paar weken groeien. Dit is een harde substantie met een geelwitte kleur. De parels worden parels met parelmoer genoemd. Wanneer de parel klaar is om geoogst te worden, moet hij worden geschild. De parel wordt dan uit de schelp gehaald.

Copyright © 2024 Purlz. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes